Etusivu 
Yritysesittely 
Osakkuusyhtiöt 
Kiinteistösijoitus  
Konsultointipalvelut 
Yhteystiedot 

LO GROUP

Kehittävää sijoittamista


LO Kiinteistöt Oy

LO Kiinteistöt Oy:n kautta hoidamme kiinteistösijoitustoimintaamme, josta tarkemmin kiinteistösijoitus sivullamme.

Kiinteistöasioissa yhteyshenkilönämme toimii
Mikko Ryyppö puh. 050 466 0432

DA-Design Oy

Exit 18.12.2015

DA-Design on elektroniikkasuunnittelu toimisto, joka kehittää sovelluksia teollisuudelle, puolustusvoimille ja avaruusjärjestöille.

Addoz Oy

Fuusioitu LO Groupiin 31.08.2018

LO Group Oy on sijoittanut hoitoalan yhtiö Addoz Oy:n osakekantaan hankkimalla yhtiöstä 100% osuuden 2010. Addoz tuotteet mahdollistavat oikea aikaisen lääkkeiden annostelyn sekä estää mahdollisen lääkkeiden väärin käytön älykkäillä lääkekelloilla.

Ciegus Oy

Ciegus on alkava yritys, joka kehittänyt uudentyyppisen lääkemuistutin laitteen ja vastaavan palvelun matkapuhelimiin.

Telechemistry Oy

exit 22.11.2011

LO Group Oy on sijoittanut hoitoalan yhtiö Telechemistry Oy::n osakekantaan hankkimalla yhtiöstä vähemmistö-osuuden keväällä 2009.

TeleChemistry tarjoaa lähivuosina korkealuokkaisen kliinisen laboratoriotestien palvelujärjestelmän ilman tarvetta perinteisiin laboratoriotiloihin

LapsiperhePalvelut Oy

LO Group Oy on sijoittanut perheenomaiseen lasten sijoituskotiin syksyllä 2010. Sijoituskotiin on suunniteltu 7 lapselle sijoituspaikat. Yritys työllistää myös 7 hoitoalan erikoisosaajaa.

LO Rakenne Oy
LO Rakenne Oy on Forssassa sijaitseva rakennuskonepaja. Olemme erikoistuneet kevytparvekkeiden ja portaiden valmistamiseen joissa oman tuotekehityksemme tuloksia ja tuotemerkkejä ovat Canti- ja Design-portaat sekä Funkkis-parvekkeet.Stera Group Oy

Stera Technologies Oy:n vahvuuksia ovat moderni konekanta, kattava yhteistyöverkko sekä vuosikymmenien kokemus alalta. Stera hallitsee mekaniikan ja elektroniikan tuotesuunnittelun, protovalmistuksen ja tehokkaan sarjatuotannon.
Steran markkina-alue on maailmanlaajuinen. Asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Nokia Siemens Networks, Kone, ABB, Rocla, Ponsse ja Valmet Automotive.
Joyride Games Oy

Joyride Games on kehittänyt markkinoille automaattisen kiipeilyaseman kuntoilukäyttöön. Asiakkaina ovat kuntosalit, kylpylät ja hotellit eri puolilla mailmaa.


Salko Painting Oy
exit 30.08.2016

Salko Painting on rakennustuoteteollisuuden pintakäsittelyyn ja jatkojalostukseen erikoistunut alihankkija. Ammattitaitoinen henkilöstö vastaa tuotannosta vuosikymmenten kokemuksella.  Yritys on erikoistunut suulakepursotetun alumiiniprofiilin jauhemaalaamiseen ja mekaaniseen työstöön. Strategiamme on investoida vahvasti uuteen teknologiaan ja panostaa asiakaskohtaiseen palveluun.

Kareliatech Oy
exit 24.06.2013

Kareliatech Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka valmistaa metsäkoneiden lisälaitteita. Keskeisimmät ovat bioenergiaksi menevien kantojen nostolaitteet ja siirtolaitteet.

Chemigate Oy
exit 15.06.2021

Basf luopuu tärkkelysliiketoiminnastaan Euroopassa. Ostaja on Suomen tärkkelysliiketoiminnan entisen johdon perustama uusi yhtiö Chemigate Oy. Yrityskaupassa uudelle omistajalle siirtyy myös Basfin kationisointikemikaalien liiketoiminta ja kaikkiaan viisi tuotantolaitosta neljässä eri toimipaikassa.